| تاریخ ارسال: 1395/3/29 | 

مدیرعامل شرکت سهامی فرش ایران : باید پایانه‌های صادراتی فرش در سراسر کشور راه‌اندازی شود

مدیرعامل شرکت سهامی فرش ایران می‌گوید: معتقد هستم که باید پایانه‌های صادراتی فرش در سراسر کشور راه‌اندازی شود تا امکانات صادرات به صورت مستقیم ایجاد شود اما به‌طور قطع راه‌اندازی این پایانه‌ها مشروط بر این است که بازار هدف داشته باشیم و بدانیم به چه کشورهایی می‌خواهیم فرش صادر کنیم.
محمدرضا عابد در گفت‌وگو با صمت می‌افزاید: در استان زنجان صادرات از طریق کامیون انجام می‌شود، راه‌اندازی پایانه صادراتی زمینه خوبی است که فرش زنجان به‌صورت مستقیم به کشورهای اروپایی و بازارهای هدف صادر شود. مدیرعامل شرکت فرش سهامی ایران با بیان اینکه این پایانه‌ها در استان‌های دیگر هم وجود دارد، تصریح می‌کند: منظور از راه‌اندازی این پایانه‌ها این است که یک گمرک اختصاصی در استان راه‌اندازی شود تا فرش از این پایانه‌ها صادر شود. وی خاطرنشان می‌کند: این پایانه اختصاصی در استان‌های جنوبی و مرکزی وجود دارد، راه‌اندازی پایانه صادراتی ویژه فرش در استان زنجان زمینه بسیار خوبی برای صادرات ایجاد می‌کند مشروط بر اینکه زیرساخت‌ها مانند امکانات سرویس و قالیشویی در استان وجود داشته باشد زیرا بسیاری از فرش‌ها برای صادرات باید آماده‌سازی، شسته و مرمت شوند بنابراین اگر این امکانات فراهم شود می‌توانیم شاهد افزایش صادرات در زمینه فرش باشیم. عابد اظهار می‌کند: عمده‌ترین مشکلی که در زمینه صادرات فرش در زنجان وجود دارد این است که در زنجان، فرش با طرح و مدل استان‌های دیگر تولید می‌شود، از این جهت باید تلاش شود فرش‌های تولیدشده در این استان که براساس نقشه و طرح فرش سایر استان‌ها بوده با نام همان استانی که تولید می‌شود صادر شود. وی ادامه می‌دهد: ما معتقدیم با توجه به کیفیت فرش‌هایی که در استان تولید می‌شود، فرش‌ها باید نشان‌سازی شوند و به نام خود استان زنجان فرش‌ها صادر شود، بنابراین فرش ابریشم زنجان در دنیا معروف و شناخته می‌شود.
به گفته مدیرعامل شرکت سهامی فرش ایران، بهترین راه برای شناخته‌شدن فرش زنجان در دنیا تبلیغات در حد وسیع و شناسنامه‌دار شدن فرش‌ها است، اگر برای این فرش‌ها تبلیغات شود مردم آگاه می‌شوند که فرش ابریشم بسیار مطلوب در استان زنجان بافته می‌شود به‌طور قطع میزان صادرات فرش این استان رشد قابل‌توجهی پیدا خواهد کرد.
عابد تاکید می‌کند: نباید روی فرش‌های محلی مثل بیدگنه، قلتق و افشار که از فرش‌های قدیمی زنجان است و در دنیا شناخته شده فقط کار کرد، بلکه باید در زمینه تولید فرش‌های جدید استان زنجان تلاش بیشتری کرد تا در بازارهای جهانی شناخته شوند و بتوان فرش زنجان را با نام خود این استان در بازارهای هدف عرضه کرد.

دفعات مشاهده: 2923 بار   |   دفعات چاپ: 543 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



   
عضویت در انجمن


 
روزشمار
0 روز مانده به


 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 14

کل کاربران ثبت شده: 494

بازدیدهای روز جاری: 183

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb