حضور دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران

 | تاریخ ارسال: 1392/7/15 | 
 
گزارش غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران
گزارش از سید محمد سعید هدایتی/ دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

حضور دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران، واقع در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران،اتفاقی بود مهم چراکه این نمایشگاه می‌تواند پلی برای صعود دانشجویان این دانشگاه در وادی هنر صنعت فرش ‌باشد. نشان دادن توانایی‌های دانشجویان دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز، به‌عنوان دانشجویانی که در مهد طراحی فرش ایران و به روایتی دنیا ،تبریز، قدم به دانشگاه گذاشته بودند، ساده‌ترین اتفاقی بود که انتظار آن می‌رفت.
اما اختلافات دانشگاه و جامعه‌ی بازار را چگونه می‌شد حل کرد؟ تضاد و حفره‌ی فرهنگی بین این‌دو چگونه می‌توانست به‌خیر برسد؟ پس قرار به همراهی این رکن تعیین شد. در ادامه شرح وقایع و اتفاقات هفت روزه‌ نمایشگاه و موقعیت‌های بوجود آمده می‌پردازم.
این نمایشگاه به بارزترین شکل ممکن متنوع‌ترین و بزرگترین نمایشگاه فرش دستباف ایران در تمامی ایران و حتی جهان می‌باشد. نمایشگاهی که می‌توان در آن روزآمدترین و والا‌ترین قالی‌های ایران مشاهده می‌شود. قالی‌ها و فرش‌هایی که در هیچ یک از بازارها به‌صورت یکجا و مشخص امکان دیده شدن ندارند، چه تبریز، چه قم، تهران و یا هر بازار و نمایشگاه دیگری.
حضور دانشکده فرش دانشگاه هنراسلامی تبریز در این نمایشگاه پس از گذشت سالیان متمادی از آخرین حضور، نشانی بود از اراده‌ای محکم و استوار از طرف دانشجویان، و حاکی از اطمینانی که ریاست و اعضای گروه فرش به دانشجویان دارند. اطمینانی که می‌توان نتیجه‌ی دلخواه آن را در نمایشگاه سال آینده و حضور فعال‌تر دانشگاه مشاهده نمود. و به قول معرف خیر در آن‌چیزی است که اتفاق می‌افتد.
پس از شروع نمایشگاه، بودند دانشگاه‌های دیگر از قبیل هنر تهران و دانشکده فرش دانشگاه سمنان. همراهی و همصحبتی این دانشجویان مسیر ارتباط بین ما  را سهل کرد به شکلی که هرکدام از تجارب دیگری به‌نحو احسنت استفاده برد.
وجود غرفه‌هایی مانند شرکت راگلیم و شرکت‌هایی که به صورت عمده به‌کار تکه دوزی و فرش‌های ترکیبی می‌پرداختند. خط مشی‌های جدیدی را برای دانشجویان علاقمند دانشگاه هنر اسلامی تبریز، که به نمایشگاه می‌آمدند بوجود ‌آورد. گاه تأمل و حیرت‌هایی که می‌شد آینده را در چشم تیزبین ابن دانشجویان دید. امیدها و آیندگان بازار فرش ایران.
بازدیدها هر روز از غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز بیشتر می‌شد، از طراحان گرفته تا فرش‌های ماشینی و تولیدکنندگان تبریز و شبه تبریز. مهمترین ویژگی غرفه‌ی هنر اسلامی متنوع بودن طرح‎ها بود تنوعی که چشم مخاطب تیزبین را هدف خود قرار می‌داد.
شاید به واصح‌ترین شکل ممکن بتوان تجربه‌ی حضور در نمایشگاه را مهمترین تجربه‌ی دانشجویی قلمداد کرد.
به امید استمرار و حضور بیشتر دانشجویان این دانشگاه در این قبیل مکان‌ها و دیدن رشد و بالندگی بیشتر این عزیزان.

گزارش غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران

حضور استاد حشمتی رضوی در غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز

گزارش غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران

استاد کوهپایه طراح و مدرس دانشگاه هنر اسلامی تبریز

گزارش غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران

پیشکسوتان طراحی مکتب تبریز استاد پورکاظم و استاد اسکندانی

گزارش غرفه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در بیست و دومین نمایشگاه فرش ایران

اعضای هیئت علمی دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز استاد پورنامی، دکتر وندشعاری، آقای میرزایی

 


توضیح: پایگاه انجمن علمی فرش ایران به منظور ارتباط هرچه بیشتر و موثرتر بین  گروه های فرش و انجمن های علمی دانشجویی آمادگی انتشار اخبار داخلی دانشگاه ها و گروه های فرش را در قالب گزارش و خبر دارد و از همراهی آنان استقبال می کند.



کلیدواژه ها: انجمن علمی دانشجويی فرش | دانشگاه هنر اسلامی تبريز | سيد محمد سعيد هدايتی |

دفعات مشاهده: 7088 بار   |   دفعات چاپ: 1488 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 69 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

عضویت در انجمن


 
روزشمار
0 روز مانده به


 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 10

کل کاربران ثبت شده: 494

بازدیدهای روز جاری: 67

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb