انجمن علمی فرش ایران- اخبار فرش
۱۸ هزار میلیارد تومان در دولت تدبیر و امید به توسعه روستایی اختصاص یافت

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/4/6 | 
یرجند - ایرنا - معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: دولت تدبیر و امید تاکید زیادی به توسعه روستایی دارد و ۱.۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان در این دولت به توسعه روستایی اختصاص یافته است.
منوچهر رزمجو شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی راهکارهای بهبود شرایط کسب و کار در حوزه فرش استان خراسان جنوبی افزود: ۲۶۰ میلیارد تومان سهم خراسان جنوبی از این اعتبارات است که تاکنون ۹۰ درصد آن جذب شده اما ۱۰ درصد از این اعتبارات به فرش و صنایع دستی اختصاص یافته که خراسان جنوبی می تواند از این ظرفیت بهره مند شود.
وی گفت: تسهیلاتی هم در این زمینه در اختیار کمیته امداد است که می توان استفاده کرد و تسهیلات دیگری هم از محل صندوق کارآفرینی امید و بانک سینا در اختیار است که می توان گفت برای ارتقای فرش خراسان جنوبی هیچگونه مشکلی در زمینه تسهیلات وجود ندارد.
معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری بیان کرد: تعیین الگوهای مناسب برای رسیدن به توسعه متوازن روستایی از مهمترین محورهای پیش رو است که در همین ارتباط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال الگوی خوشه ای هستیم.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی ظرفیت خوبی در زمینه الگوی خوشه ای دارد افزود: بخش فرش را به راحتی می توان در قالب الگوی خوشه ای مدیریت کرد که برگزاری نمایشگاه و تامین بازار فروش یکی از محورهای این الگو است.
رزمجو گفت: مهمترین دغدغه در بازار فرش روستایی، بازار فروش است که هرگونه تلاش برای این مهم توسعه روستایی را در بر خواهد داشت.
وی افزود: خراسان جنوبی ظرفیت خوبی در زمینه فرش در کنار محصولات استراتژیک همچون زعفران و زرشک دارد که این هنر ایرانی در این خطه از مرز و بوم افتخار هر ایرانی است.
وی اظهار داشت: تلاش روستاییان در زنده نگه داشتن این هنر اصیل ایرانی مسئولیت را بر مدیران بیشتر می کند که امیدواریم با هماهنگی و مدیریت مدیران استانی بتوانیم مشکل فرش را در خراسان جنوبی مرتفع کنیم.
رزمجو تصریح کرد: در حوزه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم موظفیم رشد اقتصادی را در روستا فراهم کنیم، این در حالی است که سالیان متمادی خدماتی در روستاها ارایه شده اما توسعه متوازن را در بر نداشته است. وی گفت: خدمات زیرساختی قابل توجهی بعد انقلاب به روستاها سوق داده شده اما متوازن نبودن آن خالی از سکنه شدن برخی روستاها را در بر داشته است.
مدیرعامل شرکت صنعت آفرینان امداد هم در این نشست با بیان اینکه فرش خراسان جنوبی از کیفیت خوبی برخوردار است گفت: امیدواریم با ایجاد نمایشگاهی بتوانیم ظرفیت خوبی را برای بازار فروش این تولید مرغوب فراهم کنیم.
مهدی ابراهیمی افزود: در زمینه حمایت از صنعت فرش به صورت پایلوت از خراسان جنوبی شروع خواهیم کرد که هدف اصلی ما توسعه پایدار و هدفمند روستا است.
وی گفت: در زمینه ارتقای فرش ایران از هیچ تلاشی چشم پوشی نخواهیم کرد و ارتقای فرش خراسان جنوبی بخشی از این هدفگذاری است که حمایت خواهیم کرد.
استان خراسان جنوبی ۵۰ هزار بافنده فرش دستباف دارد
.
 
نشانی مطلب در وبگاه انجمن علمی فرش ایران:
http://icsa.ir/find-1.62.691.fa.html
برگشت به اصل مطلب