دایره المعارف فرش ایران تا پایان سال 93 منتشر می شود
رییس انجمن علمی فرش ایران، از انتشار ˈدایره المعارف فرش ایرانˈ تا پایان سال جاری خبر داد.
دکتر امیرحسین چیت سازیانˈ گفت: اقدامات اجرایی و علمی دایره المعارف یا دانشنامه فرش ایران تا شش ماه آینده پایان می یابد و دانشنامه آماده چاپ و نشر می شود.
وی با اشاره به آغاز تدوین این دانشنامه از سال 1388 افزود: تاکنون مقالات زیادی به دبیرخانه انجمن رسیده که از میان آنها حدود 330 مقاله مورد پذیرش داوران قرار گرفته است.
موسس و عضو هیات مدیره انجمن ملی فرش با بیان اینکه 95 درصد مقالات برای تدوین دایره المعارف در اختیار انجمن قرار گرفته است، تاکید کرد: از این تعداد بیش از 70 درصد کارهای داوری، 60 درصد ویرایش علمی و 30 درصد ویرایش ادبی و فنی مقالات انجام شده است.
چیت سازیان یکی از دلایل تاخیر در تدوین این دانشنامه را کمبود متخصصان ویژه در زمینه مباحث علمی فرش و کمبود منابع دانست و تصریح کرد: این دایره المعارف زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال تدوین است.
رییس شورای علمی دایره المعارف فرش ایران، هدف از تدوین دایره المعارف فرش را تهیه مرجع علمی معتبر در زمینه فرش برای محققان و فعالان صنعت فرش عنوان کرد و افزود: محورهای این دایره المعارف شامل ˈطرحˈ، ˈنقش و زیبایی شناسیˈ،ˈدانش فنی و فناوری فرشˈ ، ˈمواداولیهˈ،ˈرنگرزیˈ،ˈمدیریتˈ، ˈاقتصاد و بازرگانیˈ، ˈفرهنگی، اجتماعیˈ،ˈتاریخˈ، ˈجغرافیاˈ و ˈسبک شناسی فرشˈ است.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه کاشان، تهیه و تدوین دایره المعارف فرش ایران با همکاری بنیاد دانشنامه نگاری ایران، کانون فناوری فرش، مرکز ملی فرش ایران و دانشگاه کاشان انجام می شود.
|
|
![]() | لکه بری در فرش (61176 بازدید) |
![]() | توجه به فرش در دکوراسیون داخلی (35406 بازدید) |
![]() | شرایط عضویت در انجمن علمی فرش ایران (30632 بازدید) |
![]() | انواع گره ها در فرش ایرانی (28451 بازدید) |
![]() | اطلاعاتی در مورد گلیم و انواع آن (28324 بازدید) |
![]() | اعضای پیوسته (26956 بازدید) |
![]() | نام و نام خانوادگی اعضای دانشجویی (22463 بازدید) |
![]() | شیوه های بافت در فرش ایرانی (22417 بازدید) |
![]() | نشانی و تلفن انجمن علمی فرش ایران (21633 بازدید) |
![]() | بخش ها (20375 بازدید) |

.jpg)
