برگزاری پنجمین جشنواره ملی حرکت

 | تاریخ ارسال: 1391/8/5 | 

 پنجمین جشنواره ملی حرکت

پنجمین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تاکید بر ارتباط میان انجمن‌های علمی دانشجویی و جامعه و صنعت در آبان ماه سال 1391 برگزار خواهد شد.

  هدف از برگزاری پنجمین جشنواره ملی حرکت عبارتست از:

  1ـ نمایه‌سازی آثار، تولیدات و دستاوردهای انجمن‌ های علمی در دانشگاههای دولتی و تعداد بسیاری انجمن علمی دانشجویی در حال فعالیت تحت نظر دانشگاه پیام نور، جامع علمی ـ کاربردی.

  2ـ مدیریت دانش و منابع اطلاعاتی تولید شده در انجمن های علمی دانشجویی دانشگاههای دولتی و غیردولتی.

  3ـ شناسایی، معرفی و تقدیر از انجمن های علمی دانشجویی برگزیده در عرصه‌های آموزشی، ترویجی، پژوهشی، فناوری، اختراع و ابتکار، کارآفرینی، نشریات علمی دانشجویی و ....

  4ـ شناسایی معرفی و تقدیر از شرکتهای دانشجویی صنایع کارآفرین،مدیران مخترع پژوهشگر ، خیرین برگزیده صنعت و دانشگاه

  5ـ ایجاد فن‌بازار و نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در کنار صنایع به منظور تقویت پیوندها میان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به منظور فرهنگ‌سازی در این مسیر.

 

  بخش‌های جشنواره:

  پنجمین جشنواره ملی حرکت در یک تقسیم‌بندی کلان از 3 بخش تشکیل شده است.

  بخش اول اهدای تندیس طلایی حرکت به 14 گروه از انجمن‌های علمی دانشجویی

  بخش دوم اهدای تندیس طلایی حرکت به 6 گروه از شرکت‌ها، صنایع، موسسات و صنایع حامی انجمن های علمی دانشجویی

  بخش سوم: نمایشگاه جامع آثار، دستاوردها و تولیدات صنایع و انجمن‌های علمی دانشجویی همراه با فن بازار تولیدات دانشجویی

  1ـ اهدای تندیس طلایی حرکت به:

  1ـ انجمن علمی برگزیده (شناسایی، معرفی و تقدیر از فعالیت‌های آموزشی برگزیده (شامل: آموزشی، کلاس‌های نرم‌افزاری، کارگاه های تخصصی، کارگاه‌های مهارتی ـ کاربردی، و ...) و همچنین فعالیت‌های ترویجی برگزیده شامل (سمینار علمی، سخنرانی‌های علمی، کنگره‌های علمی، پنلهای تخصصی، همایش‌های علمی و ...)

  1ـ2) پژوهش شامل ( مقالات علمی چاپ شده و یا در حال چاپ و در تمام نشریات اعم از ISI ، علمی ـ پژوهشی، علمی ترویجی، علمی ـ آموزشی، علمی و بدون امتیاز)

  2ـ2) کتاب شامل (کتب تالیف شده توسط یک یا چند نفر از دانشجویان که به نوعی با انجمن‌های علمی دانشجویی ارتباط و همکاری داشته‌اند)

  3ـ2) نشریات شامل (هفته‌نامه، ماهنامه، گاهنامه، فصلنامه و دیگر تولیدات دانشجویی که در قالب نشریات قالب‌سازی می‌شوند)

  3ـ انجمن‌های علمی دانشجویی برگزیده در عرصه مسابقات علمی دانشجویی شامل (مسابقات موضوعی ـ تخصصی در رشته‌های مختلف مثل مسابقات ربات، بتن، عملیات حرارتی، سازهای ماکارانی، خرپا و ... و همچنین مسابقات علمی همانند آزمون‌های علمی، یا مسابقات نشریات، مسابقات مجاری...)

  4- انجمن‌های علمی دانشجویی فعال در عرصه اختراعات و ابتکارات شامل (تمامی ایده‌ها، اختراعات و ابتکارات انجمن‌های علمی دانشجویی که به عنوان مدل ساخته شده، گواهی ثبت اختراعات و ابتکارات، نوآوری‌های علمی، ابتکارات و اختراعات تجاری شده انجمن های علمی دانشجویی و ...)

  5ـ انجمن های علمی دانشجویی در عرصه‌های کارآفرینی شامل (انجمن‌ علمی کار‌آفرین، راه‌اندازی کسب و کارهای دانش بنیان، راه‌اندازی شرکت‌های دانشجویی و ...)

  6ـ همکاران برگزیده انجمن‌های علمی دانشجویی شامل روسای دانشگاهها برگزیده،، معاونین دانشجویی و فرهنگی ، مدیران کل امور فرهنگی برگزیده، مدیران برگزیده انجمن‌های علمی دانشجویی، کارشناسان برگزیده انجمن های علمی دانشجوی، دبیران شورای هماهنگی برگزیده انجمن‌های علمی دانشجویی)

  7ـ انجمن‌ علمی دانشجویی برگزیده در ترویج علم (همایش، سمینار، کنگره علمی، سخنرانی موضوعی و .....)

  2ـ بـخش دوم: اهدی تندیس طلایی حرکت به:

  1ـ2) شرکت دانشجویی برگزیده (شامل شرکت‌هایی که با حضور و مشارکت دانشجویان راه اندازی شده است

  2-2) کارآفرین برگزیده صنعت و دانشگاه (شامل آن دسته از صنایع، شرکت‌ها و مؤسساتی که بیشترین میزان جذب نیرو، ایجاد کسب و کارها و .... دارند با تأکید بر جذب دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی و متخصص)

  5 -2) شرکت خصوصی برگزیده در حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی (شامل آن دسته از شرکتها، موسسات و صنایع که خصوصی که به مختلف بیشترین خدمت‌رسانی به انجمن‌های علمی دانشجویی را انجام داده‌اند در چهارچوب مصوبه هیات دولت)

 

  

  بخش سوم شامل نمایشگاه صنعت و دانشگاه و فن بازار تولیدات دانشجویی:

  در این بخش اقدامات ذیل با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی و صنایع همکار جشنواره صورت خواهد گرفت:

  1ـ نمایشگاهی جامع در فضایی به وسعت 3500 متر مربع آثار دانشجویان شامل پوستر برنامه‌هایی که برگزار نموده‌اند، نشریات علمی تخصصی تولید شده در چند شماره، مقالات تألیف شده، کتب و پایان نامه‌ها، نرم‌افزارها، بانک‌های اطلاعاتی نرم‌افزاری، E-book ، بانک مقالات علمی به‌صورت الکترونیکی، سایت انجمن علمی دانشجویی، لگوی انجمن‌های علمی دانشجویی، اختراعات و ابتکارات شامل ماشین، رباط، هواپیما، زیردریایی، دستگاههای کوچک و بزرگ و.... اهم عناوین برنامه‌های برگزار شده‌اند که مبین ساختار، فعالیت و گردش کار انجمن علمی دانشجویی دردانشگاه، عکسهایی از بازدیدهای علمی و صنعتی، جلسات شورای مرکزی، جلسات با مسئولان دانشگاه و.... برگزار خواهد شد.

  از سوی دیگر این امکان نیز فراهم شده است که واحدهای صنعتی در کنار انجمن‌های علمی دانشجویی تولیدات و محصولات خود را عرضه نمایند، مثلا واحدهای صنعتی با D & R موفق، نمونه‌‌ای پژوهشی عملیاتی شده واحدهای موفق کارآفرین نمودارهایی از جذب نیروهای دانشجو و فارغ التحصیل به‌علاوه میزان پیشرفت آن واحد و همچنین ارائه آمار تفکیکی شاخصه‌های دیگر کارآفرینی، بهره‌وری، توسعه پایدار ارائه می‌نمایند.

  2ـ در کنار نمایشگاه غرفه‌ای ویژه‌ای تحت عنوان فن بازار دانشجویی که در آن تولیدات انجمن‌های علمی دانشجویی که بانظر مساعد انجمن علمی دانشجویی تولید آن نیز آماده ارائه به‌صورت کتبی و شفاهی باشد عرضه خواهد شد، در این غرفه، صنایع، مدیران واحدهای تجاری و تولیدی ضمن بازدید و آشنایی با تولیدات دانشجویی اقدام به خرید و فروش ایده می‌شود.

  ضمناً مبنای تشخیص و قیمت گذاری براساس جدیدترین نوع استانداردها مشخص خواهد شد.

  3ـ برگزاری کارگاه‌های آموزشی، WORK SHOP ، سخنرانی‌های موضوعی و پنل‌های صنعتی از دیکر برنامه‌های این بخش از جشنواره است که متناسب با نیاز دانشجویان (براساس نیازسنجی که قبل از جشنواره از دانشگاهها خواهد شد) موضوع پنل‌ها‌، کارگاه ها و سخنرانی‌های مشخص می‌شود.

  4ـ دیدار صاحبان صنایع، شرکتها، موسسات علمی، آموزشی، دانشگاهیان، نخبگان و برگزیدگان المپیادها، رتبه‌های برتر کنکور برگزیدگان مسابقات علمی جهانی و ... در غرفه‌ای از دیگر برنامه‌های این بخش است.

  5ـ برگزاری مسابقات مختلف دانشجویی مثل ماکت، کاغذدیواری، روزنامه‌نگاری، تولید نشریه، مسابقات متن در سطح مدل، عملیات حرارتی به صورت تئوریک و نظری و عملی در حد ماکت، فرپای ماکارونی و .مسابقات نرم‌افزاری، نمایش رباتها و ....

منبع: وب سایت جشنواره حرکت


دفعات مشاهده: 4396 بار   |   دفعات چاپ: 1024 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 121 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

عضویت در انجمن


 
روزشمار
0 روز مانده به


 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 12

کل کاربران ثبت شده: 494

بازدیدهای روز جاری: 251

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb