پنجمین دوره انتخابات سالیانه انجمن علمی دانشجویی فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اعلام اعضای هیئت رئیسه این انجمن بعد از ظهر روز شنبه ششم آبان ماه به کار خود خاتمه داد.
در این دوره یازده تن از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد فرش که تایید صلاحیت شده بودند در انتخابات شرکت نمودند که نهایتاً پنج نفر اول به عنوان هیئت رئیسه انجمن معرفی شدند.
بر این اساس سید محمد سعید هدایتی دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد و مدیریت فرش با کسب 38 رای، مرتضی مریجی دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد و مدیریت فرش با کسب 32 رای، روح الله سلیم پور دانشجوی ترم هفتم کارشناسی فرش با 24 رای، رضا شری قراجه دانشجوی ترم هفتم کارشناسی فرش با 22 رای و پروانه جلایر نژاد دانشجوی ترم دوم کارشناسی فرش با 18 رای پنج نفر اصلی هیئت رئیسه انجمن علمی دانشجویی فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز در سال 91-92 معرفی شدند.
همچنین وحید یحیایی، سعیده اعتمادی و ثریا خانی به عنوان اعضای علی البدل این انجمن معرفی گردیدند.
گفتنی است انجمن علمی دانشجویی فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز در دوره گذشته بیش از 20 فعالیت متنوع علمی، آموزشی و ترویجی در کارنامه خود داشته است که به عنوان یکی از فعال ترین انجمن های این دانشگاه شناخته می شود.
منبع: روابط عمومی انجمن علمی فرش ایران
|
![]() | لکه بری در فرش (60911 بازدید) |
![]() | توجه به فرش در دکوراسیون داخلی (35095 بازدید) |
![]() | شرایط عضویت در انجمن علمی فرش ایران (29741 بازدید) |
![]() | انواع گره ها در فرش ایرانی (27966 بازدید) |
![]() | اطلاعاتی در مورد گلیم و انواع آن (27756 بازدید) |
![]() | اعضای پیوسته (25583 بازدید) |
![]() | نام و نام خانوادگی اعضای دانشجویی (21919 بازدید) |
![]() | شیوه های بافت در فرش ایرانی (21706 بازدید) |
![]() | نشانی و تلفن انجمن علمی فرش ایران (21047 بازدید) |
![]() | بخش ها (19883 بازدید) |