ایجاد «موزه ملی طرح و نقشه فرش» در کاشان/ طراحی چله هوشمند فرش

 | تاریخ ارسال: 1391/8/8 | 

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از راه اندازی «موزه ملی طرح و نقشه فرش» در کاشان خبر داد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، مهندس حمیدرضا مومنیان با بیان اینکه دو طرح در حوزه فرش دستباف جهت اجرا به معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ارائه شده است، اظهار کرد: چله هوشمند که فرآیند بافت را به شدت تسهیل کرده و امکان تولید فرش‌ها با ارزش افزوده بالاتر را فراهم می کند، یکی از این طرح ها بوده که بررسی‌های فنی را پشت سر گذاشته و به معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری جهت اجرا ارائه شده است.

چله هوشمند آماده حمایت در کارگروه تجاری سازی است

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: چله هوشمند آماده حمایت در کارگروه تجاری سازی است و به این ترتیب یکی از بزرگترین مشکلات فرش دستباف که طولانی بودن زمان تولید به دلیل سنتی بودن فرایند تولید آن است نیز تا حدی رفع خواهد شد.

راه اندازی «موزه ملی طرح و نقشه فرش» در کاشان

وی تاکید کرد: «موزه ملی طرح و نقشه فرش»، طرحی دیکری است که برای نخستین بار در دنیا مطرح شده است.

مومنیان تصریح کرد: با همکاری سازمان میراث فرهنگی یکی از خانه های تاریخی کاشان مرمت و برای راه اندازی این موزه در نظر گرفته شده است.

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در پایان از راه اندازی این موزه پس از تایید نهایی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش گفت: طرح ایجاد مرکز تخصصی فرش ماشینی با محوریت و مدیریت اساتید دانشگاه به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه شده است.

مهندس حمیدرضا مومنیان با اشاره به پیگیری اجرای طرح های بخش فرش ماشینی اظهار کرد: طرح ایجاد مرکز تخصصی فرش ماشینی با محوریت و مدیریت اساتید دانشگاه پیگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات فرش ماشینی این است که بر اساس استانداردهای مورد تایید جهانی تولید نمی شود، افزود: این طرح برای حل چنین مسائلی شکل گرفته و به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه شده است.

مومنیان در ادامه تصریح کرد: ما در نظر داریم که این مرکز در کاشان که دارای 700 تا 750 کارخانه تولید فرش ماشینی بوده و یکی از قطب های این حوزه در جهان است، شکل بگیرد.

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش خاطر نشان کرد: همچنین دراین راستا طرح ژاکارد بدون ضایعات با ساخت نمونه اولیه آن پیگیری می شود.

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خاتمه گفت: این طرح که به منظور حذف ضایعات بیشتر فرش های ماشینی ارائه شده، منتظر تایید از معاونت و تجاری سازی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا


دفعات مشاهده: 4512 بار   |   دفعات چاپ: 1076 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 122 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

عضویت در انجمن


 
روزشمار
0 روز مانده به


 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 4

کل کاربران ثبت شده: 494

بازدیدهای روز جاری: 629

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb