انجمن علمی فرش ایران- اخبار انجمن
در نشست هم‌‌اندیشی رؤسای انجمن‌های علمی ایران از انجمن علمی فرش ایران در گروه هنر تقدیر شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/4/20 | 

به گزارش روابط عمومی انجمن علمی فرش ایران در نشست هم‌‌اندیشی رؤسای انجمن‌های علمی ایران که امروز بیستم تیرماه ۱۳۹۶ با حضور دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و رئیس کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم و جمعی از رؤسای انجمن‌های علمی ایران در محل این وزارتخانه برگزار شد از انجمن علمی فرش ایران در گروه هنر تقدیر شد.


از انجمن علمی فرش ایران در گروه هنر تقدیر شد

در این نشست دکتر وحید احمدی ساماندهی و تقویت انجمن‌های علمی به منظور ایفای نقش مرجعیت علمی و ارتقای مشارکت در تصمیم‌سازی‌ها، توسعه و ترویج و انتشار علم و فناوری و طراحی سازوکار لازم برای بهره‌مند ساختن سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های کلان کشور از پژوهش‌های تأییدشده در مراجع معتبر علمی از جمله فرهنگستان‌ها و مؤسسات و کانون‌های تفکر و انجمن‌های علمی مرتبط را به عنوان بندهایی از نقشه جامعه علمی کشور در راستای تقویت انجمن‌های علمی دانست.

وی حمایت از برگزاری همایش‌های تخصصی توسط انجمن‌های علمی بویژه در حوزه‌های اولویت‌دار را از برنامه‌های وزارت علوم اعلام کرد و گفت: تسهیل واگذاری نشریات علمی و تخصصی به انجمن‌های علمی و ایجاد نهادهای رصد علم و فناوری در حوزه‌های اولویت‌دار با مشارکت این انجمن‌ها و مراکز دانشگاهی و مؤسسات غیر دولتی از دیگر نقش‌های انجمن‌های علمی در نقشه جامع علمی کشور است.

رئیس کمیسیون انجمن‌های علمی ایران اظهار امیدواری کرد در این نشست سازوکار و مدلی به صورت مؤثر و فعال در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های کلان کشور در حوزه‌هایی مانند اقتصاد مقاومتی، توسعه علم و فناوری و سیاست‌های کلان ارتباطات بین‌المللی بیابیم، تا بتوانیم تعامل، همفکری و کمک به تصمیم‌سازی دولت در امور مختلف با گروه‌های نخبگان کشور را محقق کنیم.


پشتیبانی حقوقی از انجمن‌های علمی

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در نشست هم‌‌اندیشی رؤسای انجمن‌های علمی ایران در راستای مشارکت نخبگان و استعدادهای برتر در تصمیم‌سازی‌ها و مدیریت کشور به واگذاری برخی از مسئولیت‌ها به انجمن‌های علمی کشور و ورود آنها به بحث ارزیابی و اعتبارسنجی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: حرکت خودجوش انجمن‌های علمی به چالش‌های آموزش عالی و مسائل روز نیز می‌تواند مؤثر باشد چراکه انجمن‌های علمی می‌توانند در حوزه تخصصی رشته خودشان ایده ارائه کنند.

گفتنی است در پایان این نشست از انجمن‌های برتر علمی در ۶ گروه تخصصی علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر، بین رشته‌ای و علوم انسانی تقدیر شد.


از انجمن علمی فرش ایران در گروه هنر تقدیر شد

نشانی مطلب در وبگاه انجمن علمی فرش ایران:
http://icsa.ir/find-1.61.608.fa.html
برگشت به اصل مطلب