
آیین گشایش مجدد شعبه کاشان انجمن علمی فرش ایران در دانشگاه کاشان برگزار می شود
سه شنبه یازدهم آذرماه ۱۳۹۳ آیین گشایش مجدد شعبه کاشان انجمن علمی فرش ایران در دانشگاه کاشان برگزار می شود. در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد معاون تحقیقات و آموزش مرکز ملی فرش ایران نیز پیرامون مناسبات علمی فرش به ایراد سخن می پردازد.
گفتنی است شعبه کاشان انجمن علمی فرش ایران پیش تر افتتاح شده بود که پس از جابجایی دانشکده معماری و هنر وقفه ای در فعالیت های این شعبه ایجاد شده بود که با تصمیم هیئت مدیره انجمن و در راستای اهداف ترویجی انجمن علمی فرش ایران و با هدف فعال نمودن مجدد این شعبه این مراسم برگزار می شود.
در این مراسم علاوه بر اعضای پیوسته مستقر در کاشان انجمن علمی فرش ایران، دانشجویان و مسئولین دانشگاه کاشان، مهندس محمد ویسیان معاون تحقیقات و آموزش مرکز ملی فرش ایران نیز حاضر خواهند بود.
این مراسم در محل نگارخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان و همزمان با نمایشگاه دستبافته های استاد لطفی ساعت ۱۰:۳۰ صبح روز سه شنبه یازدهم آذرماه ۱۳۹۳ برگزار می شود.
|
![]() | لکه بری در فرش (60867 بازدید) |
![]() | توجه به فرش در دکوراسیون داخلی (35032 بازدید) |
![]() | شرایط عضویت در انجمن علمی فرش ایران (29599 بازدید) |
![]() | انواع گره ها در فرش ایرانی (27852 بازدید) |
![]() | اطلاعاتی در مورد گلیم و انواع آن (27674 بازدید) |
![]() | اعضای پیوسته (25346 بازدید) |
![]() | نام و نام خانوادگی اعضای دانشجویی (21836 بازدید) |
![]() | شیوه های بافت در فرش ایرانی (21580 بازدید) |
![]() | نشانی و تلفن انجمن علمی فرش ایران (20957 بازدید) |
![]() | بخش ها (19802 بازدید) |