| تاریخ ارسال: 1394/5/10 | 

داریوش کاظمپورعضو پیوسته انجمن علمی فرش ایران دار فانی را وداع گفت

داریوش کاظمپورعضو پیوسته انجمن علمی فرش ایران دار فانی را وداع گفت


داریوش کاظمپورشامگاه آدینه نهم امردادماه 1394، داریوش کاظمپور عضو پیوسته انجمن علمی فرش ایران و مشاور هنری و تبلیغاتی مرکز ملی فرش ایران دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ وی که از دانش آموختگان رشته فرش و در حال تحصیل در مقطع دکترا در رشته پژوهش هنر بود پس از حدود یک دهه همکاری با مرکز ملی فرش ایران، به تازگی به سمت مشاور هنری و تبلیغاتی منصوب شده بود. داریوش کاظمپور از ابتدای تاسیس انجمن علمی فرش ایران همواره با این انجمن همکاری داشته و در آخرین دوره انتخابات هیئت مدیره انجمن به عنوان عضو علی البدل هیئت مدیره انجمن نیز انتخاب شده بود.

کاظمپور پس از جراحی مغز و کمایی چند روزه سرانجام در شامگاه آدینه جان به جان آفرین تسلیم کرد.

انجمن علمی فرش ایران یاد و خاطره این همکار دلسوز و قدیمی را به جامعه فرش کشور تسلیت می گوید و از خدای بزرگ، آمرزش و رحمت بیکران برای آن زنده یاد طلب می کنیم.

گفتنی است؛ آیین تشییع و خاکسپاری آن مرحوم در قائمشهر خواهد بود.


مراسم یادبود مرحوم داریوش کاظمپور در تاریخ 14 امرداد از ساعت 15 تا 16:15 در مسجد جامع الرسول (ص) واقع در سعادت آبادضلع شمال غربی میدان کاج برگزار خواهد شد.


پیام تسلیت رئیس انجمن علمی فرش ایران

 هوالباقی
انالله وانا الیه راجعون
ازمیان گل های باغ هنراین مرزوبوم، چه سخت است باور زودرفتنِ تجسم تبسُم !
اودریچه های امید را با روی خندانش باز می کرد وشادابی را می آورد و فقط زیبایی ها رامی دید و سفارش می کرد. او با هرانگشتش هنری را می نمود، فرش رامی شناخت ،خطاط بود و عکاس، گرافیستی بامهارت و سرانجام معلمی دلسوز درعرصه هنر. اوامیدی برای آینده فرش این سرزمین بود.
شادروان داریوش کاظم پورعضو علی البدل هیئت مدیره انجمن علمی فرش ایران، ازسال۱۳۷۵ شروع کرد وپله پله فرش راتجربه نمود، دردوران کارشناسی، دانشگاه کاشان همه جا باتلاشهای او مانوس بود وهرجا حرفی ازترقی این رشته بوم آورد جدید می شد زودتر ازبسیاری ، باچهره خندان او روبرو می شدی. آن گاه که انجمن علمی فرش ایران مجوز گرفت ونوبت به راه اندازی دفترآن درتهران شد ، باز او را باعزم استوار مهیا می دیدی که باهرسختی وکاستی می ساخت واسقامتی پایدار می ورزید .او درآن زمان یک نفر نبود که همه ی انجمن بود !
انجمن رابه روی دانشجویان گشود ، باپیگیری های او خبر نامه انجمن به چاپ می رسید، اعضاء و مراجعین انجمن بابرخورد شاد او، رضایتشان حاصل می شد وهرکاری لازم مینمود بی هیچ توقعی پی می گرفت . بارفتن او به مرکز ملی فرش ،حتی زمانی که در دوره دکتری مشغول شد،همچنان دوستیش را با انجمن حفظ نمود ودر هرموردی که مطرح می شداعلام آمادگی می کرد. واین چنین است که هرچند روحش درشامگاه آدینه ازفرش به عرش پرکشید ، یاد و اخلاق خوش وصفای باطنش همواره درمیان ما باقی خواهد ماند.
رحمت وغفران الهی همراه او وصبر وعزتمندی وسلامتی قرین خانواده گرانقدر ونوگل پادگارش باد.
امیرحسین چیت سازیان
کلیدواژه ها: داريوش کاظمپورٰ داريوش کاظم پور |

دفعات مشاهده: 4107 بار   |   دفعات چاپ: 818 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



   
عضویت در انجمن


 
روزشمار




 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 35

کل کاربران ثبت شده: 531

بازدیدهای روز جاری: 1297

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb