| تاریخ ارسال: 1391/10/16 | 

محورهای چهارگانه مرکز ملی فرش برای توسعه صادرات فرش

محورهای چهارگانه مرکز ملی فرش برای توسعه صادرات فرش
معاون بازاریابی مرکز ملی فرش گفت: حجم صادرات فرش ایرانی با وجود کاهش 14 درصدی صادرات به آمریکا همانند سال گذشته بیش از 300 میلیون دلار است.
 
مجتبی فیض‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشت ماهه سال جاری بیشترین حجم صادرات مربوط به آسیا با 49 درصد بوده است که در رده‌های بعدی اروپا با 39 درصد، آمریکا و آفریقا هر کدام با شش درصد قرار گرفته‌اند.
 
وی تصریح کرد: به ترتیب آلمان، امارات، ژاپن، لبنان و قطر جزو پنج کشور اول وارد‌کننده فرش دستباف ایرانی هستند که در رده‌های بعدی می‌توان به ایتالیا، سوئیس، کانادا و انگلیس اشاره کرد.
 
وی خاطر نشان کرد: بازار‌های هدف فرش ایرانی معطوف به این بازار‌ها نبوده و چین، روسیه، اندونزی، برزیل و آفریقای جنوبی نیز جزو بازار‌های هدف به حساب می‌آیند.
 
فیض‌اللهی ادامه داد: لبنان، امارات و قطر به عنوان پل ارتباطی ایران، آلمان دروازه اروپا، ژاپن دروازه‌ آسیای شرقی و برزیل دروازه آمریکای لاتین شناخته می‌شوند.
 
معاون بازاریابی مرکز ملی فرش بیان کرد: در هشت ماهه سال جاری 304 میلیون دلار صادرات فرش داشتیم. این در حالی است که سال گذشته در همین مدت 324 میلیون دلار فرش دستباف ایرانی صادر شده بود.
 
او هم‌چنین ادامه داد: آبان‌ماه امسال نسبت به آبان‌ سال گذشته با 20 درصد افزایش صادرات فرش روبرو بودیم که نشان دهنده افزایش 23 درصدی ارزش و 35 درصدی وزن صادرات است.
 
فیض‌اللهی یاد‌آور شد: در آبان‌ماه نسبت به مهرماه سال جاری نیز با افزایش 12 درصدی ارزش صادرات و 15 درصدی وزن صادرات فرش مواجه بودیم.

او با اشاره به کاهش صادرات نسبت به سال گذشته گفت: داشتن سهم 35 درصدی از صادرات جهان راضی‌کننده نیست که از دلایل این امر می‌توان به فروش محصولات کشور‌های هند، افغانستان، پاکستان و چین به نام فرش ایرانی در جهان و مشکلات اقتصادی جهان و جنبش وال‌استریت اشاره کرد.
 
معاون بازاریابی مرکز فرش ادامه داد: مرکز در چهار محور اصلی برای توسعه صادرات فرش ایرانی برنامه‌هایی در نظر دارد که این برنامه‌ها برای حضور در بازار‌های موجود، تقویت بازار‌های صادرات مجدد، ورود به بازار‌های جدید و انجام تبلیغات بازار‌های هدف است.
 
وی تصریح کرد: از بازار‌های موجود می‌توان به اروپا و ژاپن، بازار‌های جدید چین، اندونزی، روسیه‌، آفریقای جنوبی و بازار‌های صادرات مجدد آلمان، قطر و امارات اشاره کرد که عمده تمرکز مرکز ملی فرش به بازار‌های جدید معطوف است.
 
او یکی از راه‌های به دست آوردن بازار‌های هدف را شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی دانست و گفت: در نمایشگاه پیش‌رو که در مرکز هانوفر آلمان برگزار می‌شود با هدف ایجاد غرفه‌ای با شکل و شمایل جدید برای بهتر نشان ‌دادن فرش ایرانی شرکت خواهیم کرد.
فیض‌اللهی ادامه داد: قیمت فرش ایرانی به دلیل استفاده از مواد و رنگ طبیعی، کیفیت، نقش و طرح عالی بیشتر از قیمت فرش‌های دیگر کشور‌ها است.

او بیان کرد: بیمه قالیبافان برای ترغیب بافندگان به بافت فرش طراحی و اجرایی شد که در سال گذشته 20 هزار نفر و امسال 400 هزار نفر در برنامه‌ی حمایتی تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که 320 هزار نفر درحال حاضر بیمه شده‌اند.
 
معاون بازاریابی مرکز ملی فرش با اشاره به مزیت‌های فرش دستباف نسبت به فرش ماشینی گفت: بهداشت و سلامت جامعه با استفاده از فرش دستباف حفظ می‌شود. در این فرش‌ها از الیاف طبیعی و کاملا بهداشتی استفاده می‌شود. این فرش‌ها هیچ‌گونه آلرژی، حساسیت و بیماری‌های آسم و رماتیسم ایجاد نمی‌کند. همچنین فرش‌ به عنوان یک سرمایه و محصول زینتی، ایجاد اشتغالزایی، رونق دامپروری، کشاورزی، ارز‌آوری و ایجاد 75 تا 80 درصدی ارزش افزوده در کشور را در پی خواهد داشت.

 

 منبع: رویش

دفعات مشاهده: 4081 بار   |   دفعات چاپ: 973 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 103 بار   |   0 نظر



عضویت در انجمن


 
روزشمار
0 روز مانده به


 

 نمادهای اعتماد
 درباره انجمن
در نخستین همایش ملی فرش در آموزش عالی که در مهرماه سال ۱۳۷۹ با شرکت تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌عالی ذیربط، وزارتخانه‌ها و همچنین جمعی از محققان، مؤلفان و هنرمندان فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد، ضرورت وجود یک نهاد علمی به‌طور جدی احساس شد. پس از پیگیری و مکاتبات بسیار، در جلسه ۱۳۸۱/۰۳/۲۲ تأسیس انجمن علمی فرش ایران در کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید.انجمن فعالیت رسمی خود را در تاریخ ۱۳۸۱/۱۱/۰۸ با دریافت مجوز از اداره تبت شرکت‌ها آغاز نمود.
 
مطالب پربازدید
 
 نظرات شما
 
اشتراک در خبرنامه
 
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار
کاربران حاضر در پایگاه: 0

مهمانان حاضر در پایگاه: 38

کل کاربران ثبت شده: 508

بازدیدهای روز جاری: 518

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی فرش ایران است.
بازنشر اطلاعات: استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.
© 2015 All Rights Reserved | Iran Carpet Scientific Association
Designed & Developed by : Yektaweb